Persoonlijke Groei door Feng Shui: Voorkom stagnatie & vind Energie in je huis

Persoonlijke Groei door Feng Shui: Voorkom stagnatie & vind Energie in je huis

Wist je dat 25% van alle werknemers jaarlijks burn-out klachten ervaart? Je zit ietwat vast in je leven. Dagelijks regel je dingen op je werk die je maar deels voldoening geven, en je komt uitgeput thuis.

Je vraagt je af waar je creativiteit blijft en burn-out ligt op de loer.

Thuis blijft veel liggen, omdat je geen zin meer hebt om een vinger uit te steken.

Niet velen zijn zich ervan bewust dat je stagnatie kunt overwinnen én je persoonlijke groei kunt ondersteunen door middel van je eigen leefomgeving. De manier waarop je je ruimte organiseert, vorm geeft en onderhoudt, heeft een directe impact op je welzijn en gemoedstoestand.

Ben je op zoek naar oplossingen die praktisch én esthetisch zijn en gewoon werken? Bel me dan, om er samen naar te kijken.

Een methode die ik als meest effectief heb ervaren, is het onderzoeken van het betreffende levensgebied in je huis, zoals volgens Feng Shui gekoppeld aan de vijf elementen. Het levensgebied dat geassocieerd wordt met persoonlijke groei is het element 8 Aarde, en bevindt zich in de linker voorhoek, gezien vanaf de voordeur. Dit gebied wordt geassocieerd met diepe innerlijke inzichten, de gave van intuïtie, en toegang tot 'hogere kennis'.

Het stimuleren van dit gebied begint met opruimen, schoonmaken en aandacht besteden aan deze ruimte. Voeg vervolgens een bloeiende plant toe, plaats je meest inspirerende boeken, en creëer een comfortabele zithoek die uitnodigt tot zelfreflectie.

Op deze manier verkrijg je niet alleen diepgaande inzichten, maar ontvang je ook ondersteuning van hogere kennis, de bron zelf.

 

Pas deze elementen toe en maak een begin. Denk je dat je bij het realiseren ondersteuning kunt gebruiken? Bel me dan.

Alles heeft invloed op elkaar en is met elkaar verbonden. Door zorg te dragen voor je huis, creëer je een harmonieuze leefomgeving die je welzijn bevordert. Samen met jou ontwikkelen we oplossingen die passen bij jou, je familie en je ruimtes, zodat je huis een plek wordt waar je energie en rust vindt. Een goed georganiseerde en mooi ingerichte leefomgeving kan je leven positief beïnvloeden, je stress verminderen en je dagelijks geluk vergroten.

Laten we samenwerken om jouw huis te transformeren en zo ook je leven een positieve draai te geven.

Zelf ben ik in 16 jaar tijd 13 keer verhuisd. In deze periode heb ik veel met de principes van Feng Shui geëxperimenteerd en toegepast in mijn eigen leefomgevingen. Vandaar dat ik uit ervaring weet dat deze principes werken. Ik pas alleen toe, waar ik 100% achter sta.

burn-out klachten, balans, rust, verbondenheid, fengshui, leefomgeving, praktischefengshui

Ilona Kröber

Ilona Krober profiel

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /setinmotion
  /ilona_setinmotion

Set In Motion

Verzorgde oases van rust verdiepen het helingsproces.

Wil je je werk- of leefomgeving holistisch stimuleren? Bel of mail mij.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Gevestigd in Amsterdam Oost

Volg me op Instagram